Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Plata facturilor

Este simplu sa platesti facturile afacerii tale, deoarece ai la dispozitie mai multe metode simple, accesibile si usor de folosit.

Modalitati de plata

Plata prin cont curent – Direct Debit

Activeaza serviciul si Bancpost va plati, la data scadentei, facturile emise pe numele tau de furnizorii de utilitati / servicii. Nu trebuie decat sa mandatezi banca, completand un „Mandat de autorizare”. Fara efort, fara drumuri inutile, fara timp pierdut la cozi, fara intarzieri de plata. Simplu si elegant.

Plata prin Internet Banking

Fie ca esti la serviciu, acasa sau in vacanta, este suficient sa dispui de un calculator cu conexiune Internet, iar platile tale se efectueaza rapid si in deplina siguranta. Comod si flexibil, accesul la acest serviciu este asigurat in tot timpul anului, 24 de ore pe zi.

Plata la ATM

Daca esti detinatorul unui card Bancpost, iti poti plati singur facturile prin reteaua de ATM-uri Bancpost. Accesibil si confortabil, ai acces 24 de ore din 24 si eviti cozile si aglomeratia inerente ghiseelor.

Plata la „Expresul de Plati” (APS)

Poti plati facturile prin reteaua de APS-uri Bancpost. Accesibil 24 de ore din 24, „Expresul de plati” iti permite sa achiti facturile la orice ora, evitand aglomeratia inerenta ghiseelor.

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00