Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Beneficii

Terminalele POS

Terminalele POS Bancpost sunt de ultima generatie, acoperind toate tipurile de comunicatie necesare (dial-up, GPRS, Ethernet/LAN) si toate tipurile de tranzactii (contactless, rate la POS, card not present, pre-autorizare etc.).

Au cel mai larg spectru de acceptare a cardurilor de pe piata romaneasca

American Express, Visa, Mastercard, EuroLine Mastercard.

Plata in rate

  • Rate fara dobanda - Beneficiezi de cresterea valorii medii a achizitiilor efectuate de clienti prin posibilitatea efectuarii de tranzactii in pana la 12 rate fara dobanda de catre acestia, direct la POS-ul Bancpost.
  • Rate usoare – Pana la 36 de rate cu dobanda anuala mica pentru posesorul de card de credit si cost redus pe tranzactie (fix, indiferent de suma tranzactiei) pentru Comerciant.

Echipamentele POS

Echipamentele POS moderne asigura atat rapiditatea* crescuta a finalizarii tranzactiilor cu cardul in locatiile tale, cat si siguranta deplina a acestora. Pentru limitarea erorilor umane, terminalele POS Bancpost pot fi conectate direct cu casa de marcat, astfel suma fiecarei tranzactii putand fi trimisa automat de casa de marcat catre terminalul POS.

    *Durata medie a unei tranzactii la POS Bancpost, pentru fiecare tip de terminal in parte: dial-up 7-10 secunde, GPRS 5-7 secunde, Ethernet/LAN 3-5 secunde.

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00