Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Asigurari de imobil

Iti oferim o gama larga de asigurari de imobil atasate creditelor Bancpost, cum ar fi: credite ipotecare, imobiliare sau de consum cu ipoteca, linia de credit pentru IMM si PFA.

Asigurarea imobilelor aduse in garantie creditelor ipotecare, imobiliare sau de consum cu ipoteca

Este un produs dedicat clientilor Bancpost care solicita un credit ipotecar sau de nevoi personale cu ipoteca, iar imobilul este garantie pentru acest credit.

Asigurarea aferenta creditelor pentru intreprinderile mici si PFA

Reprezinta asigurarea bunurilor aduse in garantie de catre persoane juridice - Companii Mici, Asociatii Familiale si Persoane Fizice Autorizate, clienti ai Bancpost, impotriva incendiului si a calamitatilor naturale.

Caracteristici

Asigurarea imobilelor aduse in garantie creditelor ipotecare, imobiliare sau de consum cu ipoteca poate fi accesata in doua forme:

Acoperire Standard

Ofera o protectie a imobilului in cazul urmatoarelor riscuri asigurate: incendiu, trasnet, explozie, caderea aeronavelor, partilor componente ale acestora si obiectelor transportate de acestea pe locuinta asigurata, cutremur si incendiul si / sau explozia ce urmeaza cutremurului, furtuna; grindina; inundatie, coliziune cu vehicule, alunecare de teren;

Acoperire Extinsa

Riscuri asigurate in cadrul acestui pachet sunt cele asigurate in baza Pachetului Standard la care se adauga urmatoarele: greve, revolte si tulburari civile, vandalism, apa de conducta

Optional, se pot alege acoperiri suplimentare

Asigurarea bunurilor continute in locuinta si raspunderea civila fata de terti.

Asigurarea aferenta creditelor pentru intreprinderile mici si PFA acopera urmatoarele riscuri:

  • Incendiu, trasnet, explozie, caderea aeronavelor sau partilor acestora; cutremur; furtuna, grindina, inundatie; alunecare de teren; coliziune cu vehicule; furt bunurilor mobile asigurate (utilaje / echipamente); apa de conducta.