Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Asigurari de viata atasate creditelor

Daca esti titular de credit garantat sau negarantat, iti poti asigura datoria fata de banca in caz de deces sau somaj, in functie de caracteristicile produsului de asigurare

Caracteristici

Iti oferim o gama de asigurari de viata atasate creditelor Bancpost dintre care amintim: credite ipotecare, imobiliare sau de consum cu ipoteca si credite de consum.

Asigurarea de viata atasata creditelor ipotecare, imobiliare sau de consum cu ipoteca

Asigurarea de viata atasata creditelor este adresata atat clientilor titulari de credite ipotecare, imobiliare sau de consum cu ipoteca, precum clientilor titulari de credite de consum negarantate

Asigurarea de viata atasata creditelor de consum pentru clientii activi

Asigurarea de viata atasata creditelor de consum pentru clientii activi este o asigurare care ofera protectia familiei prin: acoperirea imediata a capitalului imprumutat, in caz de deces sau invaliditate; plata pe o perioada determinata a ratelor de credit, pana la redresarea financiara a asiguratului, in caz de somaj.

Asigurarea de viata atasata creditelor de consum pentru clientii pensionari

Asigurarea de viata atasata creditelor de consum pentru clientii pensionari este o asigurare care ofera protectia familiei prin acoperirea imediata a capitalului imprumutat, in caz de deces.

Te-ar putea interesa si

Creditul de nevoi personale Nume Prenume

Vrei siguranta? Avem ceva pentru tine! Dobanda fixa incepand de la 8,5%, pentru refinantarea creditelor de la alte banci, la creditul de nevoi personale Nume Prenume.

Citește mai mult

Asigurari atasate creditelor

Citește mai mult

Perspective pentru Viitor

Vrei sa te bucuri de un viitor asa cum ti-l imaginai, asa ca asigura-ti amintirile de neuitat in viitor! Planul Perspective pentru viitor combina beneficiile unei asigurari de viata cu cele ale unui cont de economii, viitorul tau fiind asigurat astfel de doua ori!

Citește mai mult