Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Asigurari de viata

Perspective pentru Educatie
Perspective pentru Educatie

Cu planul de economii Perspective pentru Educatie ii asiguri copilului tau un viitor mai frumos, combinatia de asigurare de viata si plan de economii fiind cea mai buna solutie pe termen lung.

Vezi detalii
Perspective pentru Viitor
Perspective pentru Viitor

Vrei sa te bucuri de un viitor asa cum ti-l imaginai, asa ca asigura-ti amintirile de neuitat in viitor! Planul Perspective pentru viitor combina beneficiile unei asigurari de viata cu cele ale unui cont de economii, viitorul tau fiind asigurat astfel de doua ori!

Vezi detalii
Unit linked
Unit linked

Perspective pentru Banii Tai 2017 este un produs de asigurare de viata de tip unit-linked care aduce o multime de beneficii pentru toti cei care isi doresc sa combine investitia cu asigurarea de viata!

Vezi detalii
Protect Viata
Protect Viata

Nimic nu e mai important decat siguranta ta si a celor dragi, asa ca adauga contului tau Pachetul de Bune Perspective Protect include doua asigurari distincte: Protect Viata si Protect Accident. Familia ta se bazeaza pe tine, asa ca ai grija de ei si cand nu le vei mai putea fi alaturi!

Vezi detalii