Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Perspective pentru Banii Tai

Acest produs de asigurare de viata de tip unit-linked iti aduce o multime de beneficii daca iti place ideea de a avantajele investitiilor si ale asigurarilor de viata!

Investeste acum pentru un viitor mai prosper - cel mai bun moment pentru investitii este chiar acum. Cu cat incepi mai devreme, cu atat beneficiile tale vor fi mai mari la finalul contractului!

Perioada

Produsul de asigurare cu componenta investitionala Perspective pentru Banii Tai 2017 a fost lansat in perioada 2.05.–16.06.2017. Incepe in data de 29.06.2017 si se maturizeaza in data de 28.06.2019.

Produsul este in Lei

Iti ofera perspectiva unui castig neimpozabil superior depozitelor la termen.

Asigurare

Perspective pentru Banii tai include o asigurare de viata pentru deces cauzat de o boala sau un accident.

Protectie

La maturitate, beneficiezi de protectia capitalului investit, protectie oferita de catre un produs structurat si specificat in conditiile si limitele stipulate in Conditiile generale ale Contractului de Asigurare de tip Unit Linked Perspective pentru Banii Tai 2017.

Caracteristici

Ce se intampla cu banii pe perioada contractului?

Banii tai sunt plasati in fondul Perspective pentru Banii Tai 2017 care, la maturitate, poate sa iti ofere un castig superior depozitelor la termen, calculat in functie de evolutia indicelui Eurostoxx 50.