Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Beneficii

Profita de cumparaturi avantajoase, in 3 pana la 12 rate fara dobanda in peste 2.000 de locatii comerciale! 

Programul rate fara dobanda

Este disponibil pentru toate cardurile de credit VISA si WIZZ emise de Bancpost.

Valabil in peste 2.000 de locatii comerciale in toata tara

Varietate de produse

Alege dintr-o varietate mare de produse: electronice, electrocasnice, produse de bricolaj, mobilier, imbracaminte, produse cosmetice, bijuterii si orice iti mai doresti.

Numarul de magazine

Lista magazinelor participante este in continua crestere.

Documente utile

Intrebari frecvente

Ce trebuie sa stii despre programul Rate fara dobanda?

Cum afli cat trebuie sa achiti in fiecare luna?

Foarte simplu: imparti pretul produsului la numarul de rate ales si vei obtine contravaloarea ratei lunare. Aceasta tranzactie va fi evidentiata in extrasul de cont lunar.

Cum cumperi in rate fara dobanda?

Inainte de a efectua plata la casierie, informeaza vanzatorul ca doresti sa platesti cu cardul in rate fara dobanda. Apoi, trebuie sa te asiguri ca vanzatorul foloseste terminalul de plata (POS) Bancpost. Este obligatoriu sa fie folosit terminalul de plata Bancpost, altfel tranzactia nu va putea fi procesata in rate fara dobanda.

Cum identifici magazinul unde poti cumpara in rate fara dobanda?

Toate magazinele partenere care accepta plata in rate fara dobanda sunt special semnalizate – fie la intrarea in magazin, fie la casierie. Sau, si mai simplu, poti cauta direct pe site comerciantul preferat sau numarul de rate dorit.

Cum pot verifica daca produsul este achizitionat in rate fara dobanda?

Vei verifica chitanta eliberata de POS, unde trebuie sa apara inscris numarul de rate aferent tranzactiei. Daca vei constata ca nu apare aceasta mentiune, vei putea cere vanzatorului sa anuleze tranzactia si sa o proceseze conform solicitarii tale - in rate fara dobanda.