Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Beneficii exclusive

Cardul de credit VISA Gold nu mai este disponibil incepand din 1 noiembrie 2018.

In cazul in care detii acest produs, te informam ca incepand cu data de 28.12.2018, imprumuturile tale de la Bancpost vor fi transferate la Banca Transilvania, in aceleasi conditii.

 

Beneficii exclusive VISA GOLD

 

VISA Luxury Hotel Collection

Bucura-te din plin de privilegiul de a detine un card VISA Gold! Ai cele mai bune tarife la o serie de hoteluri exclusiviste si servicii complementare care iti vor asigura o experienta unica. Regasesti toate detaliile ofertei aici.

VISA Travel App

Descarca aplicatia care iti face vacanta mai frumoasa! Iti tii usor evidenta cumparaturilor, stii tot timpul unde se afla cel mai apropiat ATM si poti apela oricand la Serviciul Global de Asistenta Clienti. Mai multe detalii regasesti aici.

Acces GRATUIT si nelimitat in aeroportul international Henri Coanda Otopeni

Acces GRATUIT si nelimitat in aeroportul international Henri Coanda Otopeni in 2 lounge-uri: Tarom Business Lounge si Lounge localizat in terminalul plecari “Non-Schengen (*) Fiecare intrare va fi valabila pentru Detinatorul de card impreuna cu un insotitor

Costuri

Limita maxima de creditare - 38.000 Lei

 
Modalitati variate de rambursare:
 
✔ In numerar la orice unitate Bancpost 
✔ La Expresul de Plati
✔ Prin transfer bancar
✔ Internet banking/Mobile banking
 
Serviciul Alerte SMS: primesti gratuit alerta prin SMS pentru orice tranzactie la POS mai mare de 100 Lei.

Acceseaza brosura de primavara VISA Gold aici.

Costuri

✔ Comision emitere card: zero
✔ Comision anual de administrare: 100 Lei
✔ Limita zilnica retragere ATM: 2.000 Lei
✔ Suma minima de plata obligatorie: 3,5%, minim 10 Lei
✔ Comision utilizare card la ATM: 2%, minim 10 Lei
✔ Dobanda: ROBOR 3M + 23% marja fixa a bancii,

✔ DAE pentru un card de credit Visa Gold este de 33.45% pe an, pentru o valoare totala a creditului de 5.367 lei, calculat pe o perioada de un an, considerand dobanda variabila formata din ROBOR 3M la care se adauga Marja Fixa de 23%, comision de emitere card de 0 lei si comision de administrare anual de 100 lei. Suma totala de plata este 6.237 lei.

Te-ar putea interesa si

Creditul de nevoi personale Nume Prenume

Vrei siguranta? Avem ceva pentru tine! Dobanda fixa incepand de la 8,5%, pentru refinantarea creditelor de la alte banci, la creditul de nevoi personale Nume Prenume.

Citește mai mult

Online Banking

Bancpost Fastbanking este un serviciu de Internet Banking care iti permite sa faci plati si schimburi valutare, sa platesti facturi fara sa te mai deplasezi de acasa si ai oricand controlul banilor tai, simplu, rapid si avantajos!

Citește mai mult

Mobile Banking

Faci banking on-the-go, ai banca acolo unde ai nevoie de ea!

Citește mai mult