Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Mobilitatea conturilor

Acest serviciu se adreseaza persoanelor fizice titulari de conturi curente in lei care doresc sa-si transfere bani cat mai simplu in contul Bancpost.

Beneficii

Te scutim de un drum in plus, iar tu castigi timp si te bucuri de flexibilitate prin serviciul Mobilitatea Conturilor!

Comunicarea cu banca anterioara este sustinuta de Bancpost

Iti oferim asistenta pe tot parcursul transferului relatiilor de cont curent.

Serviciul este gratuit

Se ofera in situatia in care cele doua banci au calitatea de participanti la serviciul privind mobilitatea conturilor.

Mobilitatea conturilor este un serviciu reglementat

Serviciul este reglementat de Principiile Comune privind schimbarea conturilor emise de Comitetul European pentru Industria Bancara (EBIC) si de Regulile Comune privind mobilitatea conturilor curente in lei ale persoanelor – ARB.

Caracteristici

Serviciul iti permite urmatoarele operatiuni de la o banca la alta, fara sa mai fie nevoie sa te deplasezi la banca anterioara:

Transferul contului curent in Lei si produselor atasate acestuia (de tip direct debit, standing order si ordinele de plata emise cu data platii in viitor).

Transferul soldului pozitiv al contului curent in Lei.

Inchiderea contului curent in Lei la banca anterioara.

Documente necesare

Documente necesare

Pentru activarea serviciului este suficient sa completezi Cererea de transfer a relatiilor de cont curent in cadrul unei unitati teritoriale Bancpost.

Pentru mai multe detalii referitoare la fluxul necesar pentru transferarea relatiilor de cont curent in lei de la o banca la alta pe teritoriul Romaniei, te rugam sa accesezi Ghidul privind transferul relatiilor de cont curent

Nota: In cazul in care detii la banca anterioara alte produse atasate contului curent (credit, card de debit, depozit etc.), este necesar sa te adresezi bancii in cadrul careia au fost contractate acestea, astfel incat sa fie parcurse procedurile de inchidere si lichidare aferente.

Te-ar putea interesa si

Digital Banking

Cu Fastbanking ai controlul banilor tai oricand, faci tranzactii si platesti rapid facturile online - simplu, rapid si avantajos!

Citește mai mult

WIZZ Bancpost

Calatoresti inteligent oriunde in Europa, in peste 50 destinatii.

Citește mai mult

Creditul de nevoi personale Nume Prenume

Vrei siguranta? Avem ceva pentru tine! Dobanda fixa incepand de la 8,5%, pentru refinantarea creditelor de la alte banci, la creditul de nevoi personale Nume Prenume.

Citește mai mult

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00