Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Serviciul de schimbare a conturilor

Acest serviciu se adreseaza persoanelor fizice titulari de conturi curente care doresc sa-si transfere banii cat mai simplu in contul Bancpost.

Beneficii

Te scutim de un drum in plus, iar tu castigi timp si te bucuri de flexibilitate prin serviciul Serviciul de schimbare a conturilor!

Comunicarea cu banca anterioara este sustinuta de Bancpost

Iti oferim asistenta pe tot parcursul transferului relatiilor de cont curent.

Serviciul este gratuit

Serviciul de schimbare a conturilor de plati este un serviciu reglementat de Legea 258/2017

Caracteristici

Serviciul iti permite urmatoarele operatiuni de la o banca la alta, fara sa mai fie nevoie sa te deplasezi la banca anterioara:

Transferul contului curent si produselor atasate acestuia (de tip direct debit, standing order si incasari recurente).

Transferul soldului pozitiv al contului curent.

Inchiderea contului curent la banca anterioara.

Documente necesare

Documente necesare

Pentru activarea serviciului este suficient sa completezi formularul Autorizare privind schimbarea contului de plati in cadrul unei unitati teritoriale Bancpost.

Pentru mai multe detalii referitoare la fluxul necesar pentru transferarea relatiilor de cont curent de la o banca la alta pe teritoriul Romaniei, te rugam sa accesezi Ghidul clientului pentru schimbarea conturilor de plati

Nota: In cazul in care detii la banca anterioara alte produse atasate contului curent (credit, card de debit, depozit etc.), este necesar sa te adresezi bancii in cadrul careia au fost contractate acestea, astfel incat sa fie parcurse procedurile de inchidere si lichidare aferente.

Te-ar putea interesa si

Digital Banking

Cu Fastbanking ai controlul banilor tai oricand, faci tranzactii si platesti rapid facturile online - simplu, rapid si avantajos!

Citește mai mult

WIZZ Bancpost

Calatoresti inteligent oriunde in Europa, in peste 50 destinatii.

Citește mai mult

Creditul de nevoi personale Nume Prenume

Vrei siguranta? Avem ceva pentru tine! Dobanda fixa incepand de la 8,5%, pentru refinantarea creditelor de la alte banci, la creditul de nevoi personale Nume Prenume.

Citește mai mult