Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Caracteristici

Plata prin Expresul de plati

Rapid, simplu si confortabil, disponibil 24 de ore pe zi. Poti sa iti platesti facturile la Expresul de plati Bancpost, chiar daca nu ai cont curent deschis la noi.

Plata prin cont curent – Direct Debit

Esti titular de cont curent la Bancpost? Iti oferim posibilitatea de a scapa de grija platii facturilor! Bancpost va plati la data scadentei facturile emise pe numele tau de furnizorii de utilitati sau servicii. Nu trebuie decat sa mandatezi banca, completand un „Mandat de autorizare”. Fara efort, fara drumuri inutile, fara timp pierdut la cozi, fara intarzieri de plata. Simplu si rapid.

Plata la ATM

Daca esti detinatorul unui card Bancpost, iti poti plati singur facturile prin reteaua de ATM-uri Bancpost. Ai acces 24 de ore din 24, evitand posibilele cozi de la ghisee. Accesibil si confortabil.

Plata prin Internet Banking - Fastbanking

Daca ai Fastbanking, poti sa achiti facturile oricand si din orice locatie. Fie ca esti la serviciu, acasa sau in vacanta, cu o simpla conexiune internet, platile tale se efectueaza rapid si in deplina siguranta. Comod si flexibil.

Citește mai mult

Plata prin Mobile Banking - FastMobile

Esti client Fastbanking? Poti activa oricand, foarte rapid, direct din Fastbanking, serviciul de Mobile Banking – FastMobile. Ai posibilitatea sa achiti facturile de oriunde si oricand, inclusiv prin scanarea codului de bare de pe factura. Ai banca acolo unde ai nevoie de ea.

Citește mai mult

Te-ar putea interesa si

Digital Banking

Cu Fastbanking ai controlul banilor tai oricand, faci tranzactii si platesti rapid facturile online - simplu, rapid si avantajos!

Citește mai mult

WIZZ Bancpost

Calatoresti inteligent oriunde in Europa, in peste 50 destinatii.

Citește mai mult

VISA Classic

Daca iti place sa faci si sa primesti surprize placute, cardul VISA Classic este ideal pentru tine!
Poti avea permanent cu tine instrumentul de plata perfect pentru stilul tau de viata.

Citește mai mult