Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Serviciul Quick Cash iti permite sa incasezi bani prin Western Union de la persoane juridice, iar prin Quick Pay, sa trimiti rapid si sigur bani catre o persoana juridica.

Detalii


QUICK CASH

Pentru incasarea de sume in valuta (Euro) de la persoane juridice, trebuie sa furnizezi operatorului Western Union din orice unitate Bancpost urmatoarele informatii: numarul de control al transferului (MTCN - Money Transfer Control Number) comunicat in prealabil de catre expeditor, numele expeditorului, tara de origine si suma transferata. Pentru primirea de bani nu platesti comisioane si primesti intreaga suma transferata.
 

QUICK PAY

Pentru expedierea de fonduri in valuta (Euro) catre persoane juridice, trebuie sa furnizezi operatorului Western Union din orice unitate Bancpost urmatoarele informatii:

✔ Suma de plata

✔ Datele tale de identificare (nume, adresa, telefon, cont de client la compania beneficiara a platii) si ale beneficiarului platii (numele si codul companiei, adresa, cod postal, numele persoanei sau al departamentului beneficiar al platii).

Vei depune suma de transferat plus comisionul aferent, iar dupa efectuarea tranzactiei vei primi chitanta si numarul de control al transferului (MTCN - Money Transfer Control Number).
 

Compania beneficiara primeste in cateva minute confirmarea platii din partea Western Union prin intermediul unui site web securizat.

Te-ar putea interesa si

Pachetul Eu Salariat

Il stii pe tipul care nu ramane niciodata in pana de bani?
E un Maestru al Salariului. Cu pachetul EU SALARIAT poti sa devii si tu unul.

Citește mai mult

Cardul de suporter al Echipei Nationale de Fotbal

Bucura-te de beneficiile exclusive ale cardului de suporter al Echipei Nationale de Fotbal!

Citește mai mult

Creditul de nevoi personale Nume Prenume

Vrei siguranta? Avem ceva pentru tine! Dobanda fixa incepand de la 8,5%, pentru refinantarea creditelor de la alte banci, la creditul de nevoi personale Nume Prenume.

Citește mai mult